Contacteer ons

Wil je graag een afspraak maken voor kinesitherapie? Neem een kijkje in onze veelgestelde vragen en contacteer ons via het formulier hieronder.

Contact­gegevens

Kinépraktijk Les Sapins
Averbodesesteenweg 110
2230 Herselt

BE 0809.992.956

013 77 65 95
info@kinesist-herselt.be

Veelgestelde vragen

Voor een afspraak kan je bellen op 013 77 65 95 van maandag tot en met vrijdag van 08u00u tot 11u00 & 18u00 tot 21u00. Zaterdag & zondag zijn we gesloten.

Als je een gemaakte afspraak niet kan nakomen, vragen we je om tijdig te verwittigen.

Een afspraak via mail is mogelijk, maar hou er rekening mee dat we niet altijd onmiddellijk onze mail kunnen beantwoorden. Voor een snelle respons kan je beter even bellen.

Indien je terugbetaling wenst van jouw ziekenfonds, is een voorschrift noodzakelijk.

Wij zijn geconventioneerd en volgen de tarieven van het R.I.Z.I.V. Klik hier om de tarieven te bekijken.

Een behandeling duurt een half uur. Vermits deze tijd exclusief voor jou wordt gereserveerd en omdat wij steeds “one-to-one” werken en niet met meerdere patiënten tegelijkertijd, vragen wij om tijdig aanwezig te zijn.

Omdat we bij een behandeling in de praktijk beschikken over veel meer mogelijkheden zoals bijvoorbeeld oefentoestellen, proberen we huisbezoeken tot een minimum te beperken. Alleen als de patiënt zich echt niet kan verplaatsen komen we ter plaatse.

Bij jouw eerste afspraak breng je het voorschrift kinesitherapie van de arts mee, een sticker van jouw ziekenfonds, je identiteitskaart en indien mogelijk ook RX, CT, echografie, operatieverslag, …

Oefentherapie is een zeer belangrijk onderdeel van de behandeling. Daarom is het raadzaam comfortabele, sportieve kledij te dragen waarin je makkelijk kan bewegen.

Stuur een bericht

We bewaren de info die je doorstuurt tijdelijk en met respect voor je privacy.

Wil je bij ons werken?
Stuur je sollicitatie

We bewaren de info die je doorstuurt tijdelijk en met respect voor je privacy.