Over ons

We creëren een positieve en ondersteunende omgeving. Vind bij ons de nodige motivatie en beweeg naar een gezond leven.

Het leven is als fietsen. Om in balans te blijven moet je in beweging blijven. - Albert Einstein

Wie zijn we?

Wij zijn een team van specialisten die je op een efficiënte manier behandelen voor verschillende aandoeningen. 

Het proces bij Les Sapins begint bij luisteren naar jouw verhaal en we willen van u een partner maken van uw revalidatie. Een goede behandeling omvat een deel educatie. Deze kennis zal u het nodige vertrouwen geven dat u goed kan genezen en klachten kan voorkomen

Je kan bij ons terecht bij rugklachten, schouderoperaties, sportletsels en meer. Als kinesist delen we de wens om anderen te helpen. Het proces bij Les Sapins begint bij het luisteren naar jouw verhaal.

  • Zorg op maat

    Gelijkaardige symptomen kunnen verschillende aanleidingen hebben. Wij zoeken naar de kern van je problemen.

  • Empathie

    Kinesitherapie kan een pad zijn van lange adem. Wij luisteren actief naar je en denken luidop mee.

  • Vertrouwen

    Je welzijn wordt voorop gesteld met de nodige zorgzaamheid en professionaliteit.

Ons team

Wij zijn een toegewijd team van kinesitherapeuten met een gedeelde passie voor sport. Het belang van bewegen is voor ons prioriteit. We begeleiden je naar een actieve en gezonde levensstijl.

Wil je ons nog beter leren kennen? Lees dan zeker verder! 

Mario Das

Van jongs af aan is sport een grote passie van mij, met als gevolg dat ik mijn fair share van blessures heb opgelopen. Gelukkig ontdekte ik dankzij kinesitherapie hoeveel veerkracht het menselijk lichaam heeft. Mijn fascinatie heeft zich verdergezet in mijn studiecarrière. 

In mijn eerste jaren als kinesist in Booischot leerde ik de fijne kneepjes van het vak kennen. Na het stichten van mijn eigen gezin, vond ik dat het tijd werd om mijn eigen praktijk te starten. 

Sinds 2004 bied ik mijn expertise aan in kinepraktijk
Les Sapins, waar we mensen uit Herselt en de nabije omgeving met raad en daad bijstaan.

Fien Feyaerts

Mijn master heb ik gehaald aan de K.U.Leuven in revalidatiewetenschappen en kinesitherapie bij musculoskeletale aandoeningen. Ik heb mij ook verder ontplooid in manuele therapie en dry needling.

Mijn motivatie als kinesist komt voort uit mijn sterke wens om anderen te helpen. Een goede samenwerking met mijn patiënten is een kernwaarde. Samen komen we tot goede oplossingen op lange termijn. 

Belangrijk voor mij is dat mijn patiënten zelf actief aan de slag kunnen gaan aan de hand van goede informatie, tips en oefeningen. Start met mij de weg naar een betere gezondheid en welzijn.

Vanja Vonckx

Ik ben de echtgenote van Mario. Bij Les Sapins vervul ik voornamelijk de administratieve taken. Als voormalig olympiër en professioneel wielrenster begrijp ik als geen ander het belang van bewegen.
Naast afspraken regelen en administratieve taken vervullen, sta ik de visie van Les Sapins bij door patiënten mee te inspireren om actief te zijn.

Een kijkje in onze praktijk

Na je persoonlijke behandeling ben je vrij om je oefeningen in de kinepraltijk zelfstandig verder te zetten. 

Werken bij ons?

Ben je van Herselt en omstreken? Is bewegen ook je passie en help je graag mensen? Kinepraktijk Les Sapins is geregeld op zoek naar toffe en enthousiaste kinesitherapeuten om ons team te versterken. 

Naast anderen helpen, vinden we het belangrijk om vooral voldoende te lachen in ons groepspraktijk. Geen één dag bij ons is hetzelfde. Wij staan paraat voor iedereen binnen en rondom Herselt waardoor we in contact komen met verschillende patiënten. 

Tot snel!

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?

Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jouw herstel kunnen ondersteunen.